16 d’abr. 2009

SALT DEL MIR




Fa uns quinze dies en Xevi va anar amb l'Albert, l'Eloi i uns amics al salt del Mir. Només d'arribar a casa em va dir que hi havíem d'anar. Em va ensenyar les fotos i vaig veure que era realment preciós.
El salt del Mir és molt a prop de Sta.Maria de Besora. Passat el poble, més o menys a 1 km. hi ha un camí a la dreta que va a la casa rural del Mir. De la carretera a la casa hi ha uns 2 km. de pista que la podem fer amb cotxe i deixar-lo a l'aparcament de la mateixa casa. Allà comencem a caminar continuant per la pista fins arribar al salt.Abans d'arribar hi ha uns molins d'aigua antics.
És una excursió molt atractiva pels nens, ja que és curta, poden entrar als molins, i quan fa caloreta es poden remullar. El que si que us puc dir és que aquests de la foto s'ho van passar bomba.
Aquest dimecres només hi hem pogut anar la Laura i jo.
Aquí la podeu veure lluïnt un bonic model primavera-tardor ideal per dies de pluja. És el nou model fet pel dissenyador post-Pierre Garden.





Hem començat a caminar plovent i la Laura em diu: -Eva me parece que nos va a caer un chaparrón que no veas-. Llavors he recordat que al cotxe hi portava tres paraigües. Em sembla que és la primera vegada a la vida que camino pel bosc amb un paraigües, però de seguida ha parat de ploure i ens ha sortit un bon sol. Com ja us podeu imaginar ens hem fet un fart de riure i el millor de tot ha estat arribar al salt d'aigua i veure que valia molt i molt la pena.
HEU DE VENIR!!!!!!!!!!!!!!