9 d’abr. 2009

LA FORADADA

La sortida a la Foradada ha estat tot un espectacle d'aigua.
En sortia per tot arreu. Aquí estem l'Elena, en Joan i jo. Estava buscant algun lloc per posar la càmera per fer una foto amb l'automàtic i per sort meva han aparegut una parella molt simpàtica i ens han dit: voleu que us la tirem? Crec que se n'han adonat que m'hi feia mal. Gràcies guapos!!!!!
Aquest és el camí que va de l'Esquirol a la foradada, però més aviat sembla un riu. He pogut comprovar que el "goretex" realment funciona.
Es veu que quan érem a la Forada, un arbre ha caigut enmig del camí, la qual cosa ha fet que en tornant, aquest arbre ens despistés moltíssim i no sabíem si tornàvem pel camí bo ( o pel bon camí) o no. Però a mesura que hem anat avançant hem vist que si que ho era. Sort que no ens ha caigut al damunt!!!!!
Per cert, també vull donar les gràcies amb en Joan i l'Elena per aguantar el rotllo que els hi he donat pel camí, i és que, no ho sé, no podia parar de xerrar.
Ens veiem a la propera sortida!!!!

SALT DE TIRABOUS

Estem al morro de l'abella mirant el salt de Tirabous. Aquesta tarda la sortida l'hem fet en Pere, la Belen, la Laura, en Joan ( el nostre guia), En Nacho, en Mambo ( és el gos d'en Nacho) i jo: l'Eva.
Hem deixat el cotxe molt aprop de Tavertet i hem començat a caminar. Gairebé tot el recorregut és a través d'unes baumes, vorejant la riera de Balà. Ens ho hem passat pipa!!!!!!!!!!