30 d’abr. 2009

CASTELL DE BESORA

Per anar al castell de Besora hem d'arribar a Sta. Maria de Besora. Just quan entres al poble a l'esquerra podem deixar el cotxe i començar a caminar. Ja hi ha un rètol que ens assenyala el camí.


Aquest dimecres hem sortit una bona colla: la Laura, la Belen, l'Elena, la Carmeta, en Joan, en Jordi i jo mateixa. Abans d'anar al castell hem tornat a anar al salt del Mir, ja que està molt aprop i així ho han pogut veure els que no van venir la última vegada.
Abans de començar carreguem piles amb un bon menjar i si podem també un cafetó.
Quan comencem a baixar cap el salt la nostra gran sorpresa de la tarda: TROBEM BOLETS!!!!!! concretament múrgules i és que quan la Carmeta deixa la furgoneta i agafa la cistelleta, sempre, sempre troba alguna cosa. No ho sé com s'ho fa i quan li demano em diu que jo no els veig perquè no porto ulleres, serà possible?

Ja hi sóm! Tots ben posadets per fer la foto. Digueu
Lluiiiiiiiiiiiiiiís.



I ara cap als cotxes per anar fins el castell.






El camí que puja al castell és molt agradable ja que gairebé tota l'estona passa per bosc, a més aquesta primavera és fantàstica, ha plogut molt i això es nota. Un cop a dalt són increibles les vistes i tot l'entorn del castell.
Descansem una mica i tornem que es fa tard.



Si veniu per aquí us recomano això que hem fet nosaltres, d'anar a veure el salt del Mir i pujar al castell, ja que ho podeu fer en un matí, o en una tarda.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada