18 de maig 2009

DE ST. JULIÀ A PUIGLAGULLA


Per anar de St. Julià a Puiglagulla hem deixat el cotxe a les Set Fonts. Hem anat, ja a peu, a buscar la carretera que va a Vilalleons, l'hem creuat i veiem el corriol que està marcat. Fa una mica de pujada fins que arribem al castell de Bellpuig però després és una ruta força planera. Jo diria que hi ha uns 9 kms. ( anar i tornar), i a més, molt ben marcada. Ara hem diu en Xevi que és el GR-2, més conegut com el camí de la carena.

Sabeu què és el primer que hem fet quan hem arribat a les Set Fonts? DINAAAAAAR. Uf, quina gana!! Avui hem estat de luxe, ens hem pogut entaular i fer el cafetó al bar que hi ha.
Fa una mica de mandra però vinga va, som-hi!!!! A vegades diem que estem una mica sonats d'anar a caminar a aquestes hores i després de treballar, però qué carai, això és vida!!!
Comencem a caminar i decidim anar a veure la font de la Riera. Per anar-hi ens hem de desviar una mica del camí. És un lloc preciós, bé ho era fins que van fer l'eix transversal, ja que hi passa per sobre. Després de veure la font hem tornat al camí de la carena i hem continuat.
Mentre caminem hem pogut veure com ja comencen a florir les maduixes, i ja pensem en fer només una sortida per collir-ne.
-Falta molt?- No, ja arribem. Això em sona i suposo que tots els que teniu canalla també, de fet fa quatre dies ho dèiem nosaltres.
Ja hi sóm!! Una estona de gronxada, molta de riure, i tornem cap a casa!


3 comentaris:

  1. No se, no se, però el que es diu pasar-ho força be si que ho feu, es una llàstima no poder participar a les vostres caminades però els estudis marquen les meves tardes a la biblioteca, encara que no entengui res del que hi ha als apunts.

    A pa en veiem, i Can Selles es de la 17

    ResponElimina
  2. Can Selles de la 17? Estudiant a la biblioteca? Apunts? Saps que estàs convidat a venir quan vulguis!
    Per cert sabeu quan fan 17-5?

    La de la 17

    ResponElimina
  3. 12???? No es segur ja que entre estudi i estudi no hem deixen utilitzar la calculadora, i ara dubto quin es el resultat correcte.

    I ja se que estic convidat anar quan aneu pero no es possible de moment, espero que mes endavant es poguí.

    Per cert can selles no se pero Sant Miquel Gros segur que es de la 17

    ResponElimina